– Jeg havde mig lige en fridag i dag, så jeg skulle naturligvis ud og lufte stangen, fortæller Rasmus Wølck. – Efter weekendens artskonkurrence i søen skulle jeg lige ud og se, om der kunne gemme sig en enkelt ørred eller to. Jeg vidste, at jeg skulle finde ørrederne nede på bunden, så jeg satte en Bulldog 7 gram på og startede mit fiskeri.

– Men vejret var ikke med mig. Storm, hagl og regn gjorde ikke fiskeriet nemt. Der skulle gå hele 60 minutter, før jeg havde kontakt til en bækørred på mit sort/orange blink. Henrik Jul var ved søen, så han kom til undsætning for at tage et billede. Jeg blev på pladsen og startede fiskeriet igen – bare med en anden farve – orange/glow – og igen sagde det hurtigt booom. Lige foran mig huggede endnu en bækørred knaldhårdt, og den gav ikke op, før den lå i nettet.

– Herefter fiskede jeg videre uden kontakt, så den sort/orange kom på igen og få kast senere, var der bud efter blinket igen. Endnu engang havde en bækørred nappet blinket, og jeg så mig som vinder af kampen, da jeg nettede endnu en. Men så smed jeg tre bækørreder – den ene lige ved netkanten. Det var en rigtig stor bækørredhan med en kæmpe kæbe krog, der slap min bulldog og vendte retur i søen. Alle mine fisk fra i dag var i sø 1. Hvad der kendetegner fiskeriet pt. er, at man skal ned og hente ørrederne, da de står dybt. Og de er ikke nemme. Min bulldog 7 gram sort/orange er godt slidt, men med god grund. Den har nemlig fanget et hav af ørreder i både Sverige og Danmark igennem 2 år nu, så detr kunne godt være, at den snart skulle afløses af en ny.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This