– Over den sidste halvanden måned har jeg været på flere gode ture med enten min kæreste eller en af mine kammerater, fortæller Dennis Johansen. – Og vi har fisket i en å, som bare har leveret. På flere af turene har jeg nemlig fået 60-70 fine aborrer fra 700 gram og op til 2.23 kilo.

– Jeg har enten fisket med flue, blink eller små softbaits – og på den seneste tur med min kammerat, fangede jeg over 70 aborrer, og min kammerat fik 22. Kun syv fisk var under kiloet og fire af dem var over 1,6 kilo. Det altid fedt at fiske i strømmen og mærke ens agn, der bare bliver inhaleret – om det så er blink, gummi eller flue. Det altid spændende at se, hvad hullerne i åen byder på.

Fiskene tilmeldes Kinetic Fiskecup 2023, som du kan læse mere om her.

 

Jans Lystfiskershop

 

- Min største aborrer på flue her i år vejede 1,92 kilo, siger Dennis. Dennis Johansen med sin største aborrer i år på 2,24 kilo taget på spin.

– Min største aborre på flue her i år vejede 1,92 kilo (ovenfor), mens min tungeste på spin vejede 2,24 kilo (øverst), siger Dennis.

 

Kinetic Fiskevup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This