Inden vinden tog til, blev der fanget rigtig godt med laks i Østersøen: – Endelig blev det fiskevejr, og vi valgte at bruge et par dage på Møn, fortæller Flemming Nielsen. – Fredag var forholdene nærmest perfekte med jævn vind, og det blev til et par gode fisk på 6,5 og 9,5 kilo.

– Lørdag var forholdene knapt så perfekte fiskemæssigt med høj sol og ingen vind, fortsætter han. – Vi sejlede ud af havnen klokken 6 i det skønneste vejr, og kursen blev sat som dagen før – nemlig mod området syd for separeringen ved Rügen. Ret hurtigt efter vi havde sat grejet, var der bud efter nederste agn på styrbord rig, men den stod af. Cirka en time senere var der bud efter den samme igen, og denne gang blev den hængende. Fisken vejede 4,5 kilo.

– Timerne gik i det fantastiske vejr. Kort før fyraften fik vi et tilbud på samme stang, som jeg i kort tid var overbevist om var torsk, fordi den bare stod tung og dybt uden at tage særlig meget line. Men – jeg tog fejl, for efter kort tid viste den sig i overfladen. Det var IKKE en torsk, og så startede en time lang fight, hvor den tog udløb på over 250 fod helt ned mod 90 fod under båden. Flere gange var den ude under alle planerboard liner, som vi jo ikke havde bjærget, fordi det “bare var en torsk”. Men træt blev den, og da den kom om bord, viste den 121 centimeter lange laks sig at veje 19,0 kilo, hvilket var både ny BR og PR, slutter Flemming.

Har du også fanget en flot fisk, så husk endelig at sende os din rapport og et par gode fotos til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This