Det er ved at være den tid af året, hvor gedderne for alvor begynder at få noget tyngde, og der er den seneste uge landet flere ret store gedder rundt omkring. Også i Sverige er der landet flere flotte fisk, og en af dem stod Osker Andersson for her den anden dag:

– Dagen startede klokken seks med en fyldt termokande med kaffe, fortæller han. – Jeg mødtes med min fætter klokken 7.30 og kunne allerede der fornemme, at vi måske ville fange noget ganske specielt. Ikke så langt fra der, hvor vi skulle fiske, havde vi fanget en gedde på over tretten kilo for nylig, så forventningerne var i top.

– Det både regnede og sneede, da vi kom frem til vandet ved otte-tiden, men inden længe var vi i gang. Jeg fiskede med en død skalle på bunden fra land, og tre timer senere fik jeg et run fra den fantastiske gedde, som du ser på billedet. Jeg var virkelig nervøs under fighten, men efter nogle minutter lå hun sikkert i nettet. Var den 15 kilo+ kunne jeg ikke lade være med at tænke… Vægten stoppede dog på 13,8 kilo, og længden var 118 centimeter. Det var det eneste hug, vi havde på hele fiskepasset, men nogle gange – ja så er et hug jo også rigeligt, hvis altså det er det rigtige, slutter han.

Vil du vide mere om fx takler til død agn efter gedde – så tjek denne video med Jens Bursell på Fisk & Fris YouTube.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This