At lokke en af de helt store gedder til at hugge lige inden legen er ikke altid lige let, men i dag lykkedes det for Benjamin Pedersen: – Jeg havde en fantastisk dag i dag – så kort kan det siges, starter Benjamin! – Jeg ankom til spottet med Søren Olsen, og vi havde ikke optimale forhold, men vi fik dog hurtigt fundet lidt småfisk.

– Vi havde flere hug, og jeg fik en sød en på omkring de 70 det første sted, fortsætter han. – Vi skifter hurtigt spot, og det sted vi nu kommer til ved vi holder store fisk. Vi fisker her i knapt en time og har flere kontakter til gedder.

– Jeg fisker med en blå Gunki g’bump shad på 20 cm, og får et godt hug. Storgedden går dybt samt rusker voldsomt, og efter 1 minut ser vi fisken, og vi udbryder begge simultant, at den er ENORM. Efter en kort fight lander vi den kæmpestore gedde som viser sig at være på 119 cm og en anslået vægt på 16 kilo. Hvilken FED dag, slutter Benjamin. Et stort tillykke med storgedde fra Fisk & Fri. Fisken er helt klart en af de største danske gedder i denne vintersæson.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This