– Forleden dag tog jeg min ven Kim Kristensen med ud for at fiske efter store havørreder, fortæller Lasse Nardo Søbjerg Pedersen. – Jeg havde planlagt, hvor vi skulle hen allerede fire dage tidligere, fordi jeg var helt sikker på, at det ville give en god fisk. Kim var ikke helt lige så vild med pladsvalget, og mistede hurtigt tålmodigheden. – Hold kæft og bliv ved med at kast, sagde jeg. Jeg ved, at de er derude…

– Kim skiftede så til en 16 grams ISP Seeker i sort/rød og tog så et enkelt kast – BANG. Overfladen eksploderede i et ordentligt plask, og allerede der vidste jeg, at det var en god fisk. Den grove havørred leverede et brag af en fight med mange spring og en del lange udløb, men efter et stykke tid blev fisken så træt, at jeg kunne nette Kims nye PR for havørred på 76 centimeter og 5,1 kilo. Jeg tror, det er sidste gang, at Kim tvivler på mit pladsvalg. Grejet var en ni fods SG4 stang kombineret med et SG2 fastspolehjul, der uden problemer klarede skærene i fighten med den store fisk.

 

Hvidovre Sport

 

Den flotte havørred blev taget på det nye SG2 hjul

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This