– Natten til torsdag d. 19/8, var forholdende ved Lillebælt helt eminente: Der var kraftig vind, overskyet, regn og en strøm, som kunne have slæbt en hel bil med sig, fortæller Nikolaj Andersen. – Jeg ankom på pladsen klokken 21, tog et shot lystfisker rom og bandt den sorte sølvræv for enden af forfanget. Der havde lige været et højvande skift, og jeg var på vej ned igennem strækket for første gang. Tre pæne ørreder huggede fluen, og de blev nænsomt genudsat.

– Pludselig kunne jeg mærke noget for enden af linen, noget jeg ikke just havde mærket før – nemlig vilde udløb og udspring fra vandet. Jeg kunne intet se, det var bælgravende mørkt og kun lyden af havørreden brød stilheden. Den grove havørred viste sig dog til sidst i mørket, og det viste sig at være en skønhed på 65 cm. Måske var det heldet i lystfisker rommen, der gav mig denne fisk. Hvem ved? Men det er også det smukke i at fiske, for ingen ved hvornår den store kommer, og når den gør, så giver det altid det samme sus igennem kroppen. Det er derfor vi står derude! Instagram: nikolajxandersen

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This