– Dagen startede med, at vi kørte til Sydfyn, men da vi kom til pladsen, stod der 12 m/s vind lige ind i hovedet på os, så vi valgte at skifte plads til et andet sted på Sydfyn, siger Marc Hovmand. – Vi kom ned på pladsen, hvor jeg gik op på en pynt, og i første kast fik jeg denne flotte fisk på. Da den huggede tog den et udløb på omtrent 130 meter, og jeg blev nød til at stramme bremsen, så meget jeg kunne, for jeg var lige ved og nå ind til nylonlinen underst på spolen. Efter jeg fik rullet den 20 meter ind, blev den ved med at tage nogle små udløb, men efter cirka 12 minutter lå den i nettet. Det var en sindssyg oplevelse, og havørreden er min hidtil største fisk til dato. Den er taget på en Hotshot.

 

GrejXperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This