– Min makker og jeg stod klar ved åen klokken 05.30 lørdag morgen, fortæller Jonas Patuel, der næppe fortryder, at han kom op så tidligt. – Vi besluttede os for at gå et stykke ned til nogle sving, der så spændende ud. Efter én times fiskeri huggede en halv meters fisk min wobler, men den hoppede hurtigt af igen. Jeg satte mig herefter i græsset og tænkte over, hvordan jeg skulle fiske næste sving af.

– Jeg besluttede mig for at sætte en gul/rød Mepps Aglia på, og det viste sig at være en god idé, for efter 30 minutters fiskeri huggede fisken meget forsigtigt. Til at starte med troede jeg, at det var bundhug, men lige pludselig var der liv i den anden ende. Fisken gik stille og roligt til at starte med, men efter lidt tid gik den amok og løb 10 meter ned af åen. Lidt efter sprang den helt fri af vandet, men efter endnu tre udløb og lidt trækken frem og tilbage, fik min makker landet fisken i første forsøg. Først da gik det op for os, hvor stor den egentlig var. Vi fik hurtigt målt fisken og skudt nogle billeder, inden vi lod den svømme tilbage i åen igen.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This