Den svenske vestkyst er utrolig smuk – og kan byde på et rigtig godt fiskeri efter havørred. En af dem, der har været ude er Hashim Al-Hussein:

– Her i går var det perfekt vejr til en fisketur på vestkyusten ved Ålabodarnas. Og jeg fik lige præcis det jeg kom efter – nemlig en stor havøøred. Tjek denne superfisk på 80 cm og 5540 gram. Hvad mere kan man ønske sig? Efter nogle mindre, men klart godkendte havørreder, fik jeg et tungt hug i mørket, som viste sig at være en meget større fisk. Til at begynde med var jeg faktisk lidt i tvivl om det overhovedet var en havørred, men måske en lille sæl i stedet…Fisken tog omkring 200 meter line, så mint Shimano Stella 2500 kom godt på arbejde. Efter 30 minutters kamp så jeg endelige fisken – og hvilken havørred! Jeg kan næsten ikke beskrive den glæde jeg har fået med denne nye PR. Havørreden huggede på en Skinz fra 60Lures, slutter Hashim.

Vil du vide mere om havørredfiskeri kan vi varmt anbefale at læse de mange store havørredartikler vi har i vores artikelarkiv her.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This