Kim Rygaard Thomsen fisker igennem, når det stikker ham, og sådan har det også været de sidste par dage:

– Hej Fisk & Fri, skriver han til redaktionen her til aften. – Så er vores forårstur i gang! Vi har fisket et par dage og har fået fisk op til 1,5 kilo – inklusiv nogle fine spisefisk. Undervejs har vi været flere steder på drømmeøen, og har fået ok med fisk i blæsevejret.

– I dag startede vi så ved Lufthavnen, hvor vi fik et par småfisk. Efter middag var vi på vej tilbage til bilen og skulle lige prøve pynten, inden vi stoppede op – og efter få kast fik jeg et godt hug! Havørreden tog min 19 grams Sandeel helt ude i kastet, og jeg kunne straks mærke, at det var en virkelig god fisk, men efter en dramatisk fight kom den endelig ind, og efter et par ture om en sten kunne jeg nettet min drømmefisk. Vi vejede den til 6,3 kilo på stranden og senere til 5,89 kilo hos Jesper i Sport Dres i Rønne. Der er altid gode fisk på øen, slutter Kim sin beretning til Fisk & Fri.

Har du selv fået en god fisk, så husk at give os et praj her på redaktionen, inden du lægger den på facebook. Du når os på 30 70 02 36 eller jb@fiskogfri.dk – døgnet rundt, mens din fangst stadig er drivende våd.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This