– Min gode ven Finn og jeg var for nylig på søen, fortæller Frederik Josefsen. – Vi var egentligt på vandet i forbindelse med Effektlagerets Aborre Festival, og havde en masse folk med ombord på båden, som fik tips og tricks til aborrefiskeriet. En håndfuld fangede sågar deres første. Det var et fantastisk arrangement med skønt og vejr og masser af besøgende – både i bådene og i workshops’ne på land.

– Da dagen var ved at runde af, fik vi et par gutter med, der ønskede at se, hvordan vi gik til værks med livescope-fiskeriet, så vi skiftede for en stund væk fra aborre-fiskeriet. Herefter fandt vi et godt ekko, og Finn fik placeret båden helt perfekt. Så jeg gjorde bare det lette arbejde, og fisken huggede prompte på mit Vertigo softbait fra high5lures. Først tænkte vi egentligt ikke, at den var ret stor – trods et par hårde ryk mod bunden. Jeg vævede lidt ved, om der skulle net på eller ej, men da fisken kom til overfladen vævede jeg ikke så meget længere! NET!! Hvilken fantastisk afslutning på en fantastisk dag! Fisken havde forresten sin skønhed fordelt på 115cm.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This