Danske Mads Nørgaard Kristensen er lige nu på svenske Gotland for at fiske efter kystørred sammen med sin kammerat Daniel, og man må sige, at de har fået den vildeste start på deres fiskeri.

– Daniel tog mig med ud for at jeg skulle prøve et par af hans gode pladser, og man må sige, at han gjorde et godt job med at guide mig til en flot fisk, siger Mads. – Jeg startede ud med at miste en rigtig god fisk i overfladen, men ganske kort tid efter kom den fisk, som du ser ovenfor, som en torpedo og hamrede til mit blink – nærmest lige under stangtoppen. Det lykkedes at lande fisken efter en vanvittig spændende fight, hvorefter vi målte og vejede fisken – samt tog et par hurtige fotos. Fisken der var 78 cm og 4,94 kilo blev hurtigt genudsat. Den flotte havørred var ny PR, og jeg kan – ikke overraskende – kun anbefale dig at besøge Gotland med Daniel som guide. Tusind tak Daniel – jeg vil aldrig glemme denne tur.

Fisken huggede på blinket Fladbukken i farven giraf.

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This