– Efter nogle uger på en anden kyststrækning med spændende og godt fiskeri, var det tid til lidt fiskeri på Stevns med min fluestang og skumbille for enden af forfanget, fortæller Gorm Andersen. – Jeg har fisket efter arbejde de sidste dage, og har fået en del fisk på skumbille/tørflue. I går havde jeg en god fornemmelse ligesom de andre dage. Men noget var galt, for mængden af fisk var anderledes, og da jeg jo havde fisket på dem nogle dage, så viste jeg, at de var der et sted.

– Efter en times fiskeri og et par fisk i hånden (CR), tog vinden til, og så faldt hugget på min skumbille. Det gav nærmest en eksplosion i overfladen, da en grov havørred viste sig, og så startede en solid fight. Den store havørred fightede både godt og længe, men til sidst kunne jeg bringe den i sikkerhed med en fin håndlanding af mig selv. En kort eftermiddagstur med fluestangen var nu blevet forvandlet til drømmetur kronet af en smuk havørred taget på skumbille i overfladen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This