En af de fede ting ved størfiskeriet er, at det bare kører året rundt. En af dem, der har været ude at fiske stør trods det gustne decembervejr er Per Gørtz:

– Jeg har lige været på et 24 timers sats – først med aftenfiskeri med min ven Kjeld, og efterfølgende med en betagende nat, hvor søen lå spejlblank. Tålmodigheden kronedes her til morgen med en pragtfuld fisk – en beluga stør på 203 cm og 43,6 kg. Det var lidt af et eventyr, og den var bulderstærk som bare pokker, men gear og ryg holdt. Efter at have fisket med boillies med aftagende hugrate, skiftede jeg til en død rudskalle over midnat – og det virkede. Jeg fik tre voldsomme hug henover natten. Den første fik jeg ikke kroget, den anden ret heftige fisk røg af efter 1-2 minutter, mens den tredje fisk altså var lykkens gang. Så vildt! Jeg fisker videre frem til kl. 18-19 tiden i dag. God søndag!

 

Forshaga Akademin

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This