– Igen var jeg taget på et sats efter de helt store aborrer, og denne gang ville jeg forsøge med noget vadefiskeri og dropshot, siger Mads Davidsen. – Jeg startede mit fiskeri klokken 16.30, og fik rigget op med en Savage Gear Craft Dying Minnow fisket på en Savage Gear Parabellum 8,3 fod & 3-14 grams stang kombineret med det nye SG8 hjul str. 3000.

– Der skulle da heller ikke gå længe, før jeg fik de første par aborrer, som dog var mindre fisk på cirka 30-35 cm, men nu vidste jeg da, at det ikke var et helt tosset valg af grej. Jeg fik fisket en del vand af og fik en del mindre fisk med et par stykker, der var lidt større op til lige over 40 cm. Efterhånden havde jeg nu fisket i små fire timer og kunne godt se, at det var begrænset med tid, inden solen ville gå ned.

– Jeg valgte derfor at flytte mig lidt hurtigere for at nå hen til et godt hotspot, som jeg tidligere har fanget flere store aborrer på. Jeg nåede da også kun lige der hen og tog tre kast, før jeg fik et godt solidt hug. Med det samme kunne jeg mærke, at det var det, man kalder en storaborre, og snart efter lå der nu i mit net en aborre på hele 51 cm. Det er fjerde gang i år, at det er lykkedes mig at overliste en 50cm+ aborre, så nu var jeg fuld ud tilfreds med resultatet af min tur efter de store aborrer. En perfekt aften ved vandet.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This