– Jeg havde i et stykke tid ville ud og fiske, men vejret har ikke lige været det allerbedste, fortæller Torben B. Carlsen. – Så da vejrudsigten sagde, at det ville blive godt vejr, var det om at fedte for konen, så jeg kunne komme afsted på en tur. Da det var gjort, var det med at komme afsted…

– Vel ankommet til søen tog det mig ikke længe at komme ud og komme i gang. Allerede i andet kast sad den første gedde på krogen. Den så ud som en 10kilo+, men jeg havde ikke nået at få nettet klar, så der var lidt panik i båden. Da jeg endelig fik nettet klar, fik jeg sat den ene krog fast i det, og så var fisken væk på et spiltsekund. Nå – det var bare op på hesten igen.

– Jeg valgte at dørge, og det gav ti gedder fra 2 til 4-5 kg. Efter et par timer eller fem huggede det igen, og jeg troede, at det var en bette gedde igen-igen, men nej – det var en stor flot aborre på 1,96 kg og 48 cm Så var dagen reddet. De sidst to timer blev brugt på kastefiskeri, og det gav fire gedder fra 4 til 9 kg. Den på ni kilo huggede på det sidste kast. En super fed dag på vandet.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This