– Efter mine mange års intense sandartfiskeri, har jeg længe planlagt at skulle bruge en del flere timer på at jagte store aborrer, fortæller Rasmus Christensen til Fisk & Fri. – Og da jeg ofte helst vil fiske, hvor ingen andre gør, eller på tidspunkter hvor jeg har fiskeriet for mig selv, begav jeg mig ud i nattens mørke.

– Jeg fisker kun med kunstagn, da jeg syntes, at det gør det hele lidt sværere og derfor også gør følelsen af at fange den store fisk endnu federe. Jeg ankom til vandet ved 2-tiden og havde et par timer til at fiske, men det var mere end rigeligt. Valget var faldet på en lidt større agn for at sortere de mindre fisk fra og aktivt vælge de store. Kort efter fiskede jeg min Shadteez fra Westin i 12 cm langsomt over bunden, med bløde løft efterfulgt af lange pauser på bunden.

– Efter et lille løft faldt hugget i droppet. Bang. Det var først svært at se i mørket, hvad jeg havde kroget, men den tunge hårde fight gjorde, at jeg ikke var i tvivl om, at det var en aborre. Fisken kom i nettet og målte hel 51,9cm. Jeg havde kun en 2kgs vægt med, som fisken trak i bund. Mit bud er, at den vejede et sted mellem 2 og 2,2kg. Den præcise vægt er dog for mig lige meget, for det er en fisk, jeg blev sindssyg glad for efter en del timers fiskeri efter de helt store det her efterår. Men det fiskeri er heldigvis ikke er slut endnu.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This