– Jeg har virkelig meget fiskefeber for tiden, og det kribler i fingrene efter at komme ud! Sådan lyder det fra David Sølling Johnsen fra Team Westin. – Så på trods af arbejdet fandt jeg alligevel tid til endnu en tur efter de store vinter aborrer. 

– Det skulle vise sig at være en god idé, fordi efter 10-15 minutters fiskeri huggede en solid fisk på mit Carolina Rig, hvorpå jeg havde monteret et Westin Ringteez softbait i farven Sangria. Fisken var tung og jeg opdagede hurtigt, at det var en af de større fisk! Efter en tung fight fik jeg landet denne flotte aborre på 47cm og 1810g med min Westin W3 T&C 2nd stang. Fisken blev skånsomt genudsat, efter at jeg havde taget nogen billeder og lavet en lille video af fisken, slutter han.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This