– Jeg og to venner havde planlagt at tage ned til Vikhög for at gentage min succes med en flot 4 kilos ørred for et par dage siden, og jeg havde taget min nye fluestang A.Jensen Spook Stalker 9´ # 7 med for at teste den, fortæller Stefan Kuhn.

– Det var en fantastisk smuk morgen, men alt for stille, fortsætter han. Vi sneg os ned i vandet, og fiskede derudaf, men på trods af, at vi faktisk så fiskene, så huggede de ikke. Men – jeg fik da testet stangen, som kastede perfekt sammen med Jensens nye Coastal Vector line.

– Efter nogle timers fiskeri, skiftede vi plads til et sted nær Hälsingborg, hvor vinden var taget noget til. Efter et par bommede småhug fik jeg en flot 67 centimeters blank, men slank havørred, som efterfulgtes af endnu tre bommede fisk. Pludselig var der tværstop og en rigtig god fisk havde taget fluen. Fisken sad rigtig godt, så jeg kunne nyde fighten, som bestod af et par spring og nogle solide udløb, hvorefter den var klar til nettet – eller dvs næsten i nettet… Jeg måtte nemlig holde halen for at den kunne være nede i nettet med kroppen. Fisken var 73 centimeter og vægten sagde 3,75 kilo. Dette var helt klart min længste fisk, og min PR i kilo fik jeg på samme plads for et par dage siden – nemlig på 4,1 kilo. Alle fiskene blev taget på min røde/rosa flue ”Vinnerflugan”, slutter Stefan.

 

Owner

 

Stefan Kunh fighter stor havørred

Jackpot!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This