– Når troldmanden fra Fyn finder på noget nyt, må det afprøves; Den Flade bliver den kaldt. Sådan Lyder det fra Rene Hansen. – Denne dag vil jeg ikke glemme foreløbig med fire fiskeløse måneder. Ikke så meget som et hug eller set fisk har jeg hafrt. Men – endelig lykkedes det at lande en over mål. Jeg fik fik købt nogle Flaade, og til vandet det gik – direkte til hotspottet. Jeg havde egentlig ikke de store forventninger til fiskeriet, men efter nogle kast og nogle spinstop stod alting stille. Den stod bare bøjet – min Finn pind. Endelig var der bid, og havørreden leverede en fed fight, men i nettet kom den. Den var 78cm og den “Flaaade” sad lige i saksen, så vasr det sgu den bedste fødselsdags gave man kan få.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This