Som så mange andre butikker åbner de fleste grejbutikker på mandag, så hvad kan være særlig meget mere oplagt end at tage en længe savnet tur til din lokale grejpusher for at kigge på alt det uundværlige grej, som du har manglet i et stykke tid?

Hos grejbutikkerne vil I helt sikkert være mere end velkomne: – Vi har savnet jer, lyder det fra Kris Jeppesen fra Sport Dres i København. – Endelig får vi lov at lukke den fysiske butik op igen. Så fra på mandag er alt – næsten, som det plejer. Butikken er trimmet, og der er også levende agn på lager, så vi er klar som aldrig før. Vi beder jer selvfølgelig stadig om at bære mundbind, afspritte hænder, holde god afstand, vise hensyn og være i godt humør. Velkommen til – og vi glæder os til at se jer igen, slutter Kris.

Hos Hvidovre Sport glæder man sig også til mere normale forhold: – Vi står på spring, og glæder os til igen at åbne dørene for Danmarks bedste kunder, lyder det fra de gæve folk i butikken.

 

Forshaga Akademin

 

Hvis du savner den gode gamle følelse af at dimse omkring og kigge på fedt grej hos din lokale - så er gutterne hos Sport Dres klar til at tage imod.

Hvis du savner den gode gamle følelse af at dimse omkring og kigge på fedt grej hos din lokale – så er gutterne hos Sport Dres klar til at tage imod. Medarbejderne hos Hvidovre Sport, som du ser ovenfor, er også toptunet til at nørde igennem, når du dukker op i den nærmeste fremtid.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This