Fisk & Fri har lavet en aftale med Øresundsbron så vores læsere kan få et gratis BroPas og komme på billige fisketure til Sverige og Bornholm. Lige nu kan Fisk & Fri’s læsere få BroPas til Øresundsbron gratis og spare første års abonnement på 250 kroner.

Med BroPas kan du køre du over Øresundsbron til halv pris på alle hverdage – kun 145 kroner for biler op til 6 meter, normalpris 295 korner. I weekenden er det endnu billigere – kun 115 kroner per tur (weekendrabatten gælder frem til 13.

juni 2011).

Med BroPas er der gode muligheder for at køre billigt på fisketur. Sydsverige byder på masser af fede fiskevande uanset om man vil fiske gedder og havørred på kysten, laks og ørred i åerne eller besøge de mange naturskønne P&T vande eller noget helt tredje. Og skal du til Bornholm for at fiske havørred på kysten eller trolle efter laks kan du selvfølgelig også bruge tilbuddet. Og benytter du rabatterne en dag hvor der ikke skal fiskes, men du skal over broen alligevel, lover vi ikke at sige det til nogen.

Bestil BroPas inden 30. april 2011 og læs mere om priser og vilkår på www.oresundsbron.com/bropas. Du skal angive kampagnekoden "FISK" ved bestilling for at spare første års abonnement. Tilbuddet gælder husstande, der ikke har haft BroPas inden for de seneste seks måneder.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This