– Lige hjemvendt fra ferie kiggede jeg nysgerrigt på vejrudsigten, for at se efter, hvornår det ville blive vejr til at lufte LiveScopet igen, fortæller Finn Sloth Skjødt. – Alt imens jeg sidder og kigger vejrudsigt, skriver min ven Christoffer – “har du set vejret i morgen, skal vi tage ud og fiske”. Og dermed var en spontan tur planlagt. 

– Vinden var reelt kun perfekt inden middag, så vi planlagde at skulle tidligt ud. Men – desværre sov jeg for længe, så vi var først på vandet ved 7-tiden.

– Ude på vander fandt vi hurtigt et fint ekko, som huggede med det sammen. Efter en vild men kort fight kunne vi lander en fin sandart på godt 80cm. Hvilken drømmestart tænkte vi. Men – desværre afviste alle fisk de næste mange timer, så vi besluttede at skifte sø, men igen afviste langt de fleste fisk. Men det lykkedes dog at få et par fisk til at hugge på vores Vertigo og en ny demo agn fra High 5 lures, idet en gedde på cirka 90cm, og et par sandart mere på 80-85 cm kom op og hilse på. Det lykkedes også at overliste en hårdt fightende aborre på 44cm på det lave vand, slutter han.

Har du selv været på vandet, så send os meget gerne et par linjer og dine oplevelser sammen med et godt foto til jb@fiskogfri.dk

Du kan se hvordan man prikfisker vertikalt efter sandart med Livescope i videoen her.

 

Jans Lystfiskershop

 

 

Finn fik også en flot aborre på turen.

 

 

 

Finns kammerat med en smuk gedde, der blev fundet med LiveScopet.

Finn fik også en flot aborre på turen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This