– Her den anden dag gik turen til den lokale put and take, hvor jeg var så heldig, at alle søens fire arter kom på land i løbet af under 40 minutter. – Da jeg ankom til søen ved 9-tiden, så jeg, at der var masser mennesker – og det var jo skønt at se. Jeg besluttede mig for, at søen skulle have et forsøg med en OGP Twister i hvid/sort pika på 2 gram. Det var vist en god beslutning, for i første kast huggede en bækørred det lille blink helt nede over bunden. Desværre slap ørreden taget lige inden netning.

– Men – hvad gjorde det, når turen lige var startet. Jeg kastede efter samme spot, og så huggede endnu en bækørred Twisteren, og denne gang blev den hængende hele vejen til nettet. Så var jeg ligesom i gang. Igen kastede jeg til samme spot, og så huggede en regnbueørred: Tre kast og to ørreder var landet. Det var helt klart en godkendt start på fire timers fiskeri.

– Jeg begyndte at indse, at hvis det fortsatte sådan her, så kunne jeg lave en Jysk Put and Take Grand Slam. Jeg vidste, at der var tigerørreder og kildeørreder i søen, så nu blev alt min fokus blev lagt på en af de to arter. Cirka ti minutter senere uden hug på samme spot, besluttede jeg mig for at prøve lykken med et kast ud i søen.

– Da jeg have fisket undt om en busk med meget langsom indspinning langs bunden, kunne jeg mærke nogle meget forsigtige hug, så jeg nøkkede med stangen for at skifte gangen på blinket lidt, hvilket udløste et hug med det samme. Jeg kunne straks mærke, at det var en tigerørred af den gode størrelse, da de tit bare går tungt og er svære at flytte fra bunden. Det lykkedes dog, og efter kort tid at få den op, så jeg kunne nette en rigtig fin fisk på 3,2 kg Det var en tigerørred han, som havde slugt den lille gennemløber totalt.

– Nu manglede jeg kun én art, og fra mit tidligere fiskeri her, vidste jeg, at kildeørreden skulle findes nede ved bunden. Jeg skiftede plads, og igen skulle der ikke mange kast til, før jeg mærkede meget forsigtige hug, hvorefter et ekstra nøk med stangen udløste et meget voldsomt hug få meter fra stangspidsen. Jeg så med det samme, at det var en rigtig flot kildeørred, så nerverne sad helt ude på tøjet, for nu viste jeg, at Den Jyske Put and Take Grand Slam med både bækørred, regnbueørred, tigerørred og kildeørred på én og samme tur lå inden for rækkevidde. Fisken blev nettet og min Grand Slam var i hus!

– Resten af turen lagde jeg min fokus i ”Storfangeren” og ”Åen”. Det var heller ikke en dårlig beslutning, da jeg begge steder fik en rigtig flot regnbue på 4 kg.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This