– Min søn og jeg skulle fiske lidt i Krogs Fiskesøer i Visby i går eftermiddag, fordi vi ville prøve nogle nye agn fra RG Fishfeed i Tyskland, fortæller Torben Ankert. – Min søn har allerede haft det første bid efter 10 minutter, men mistede den desværre. Efter en halv time fik jeg et forsigtigt bid på en Megasweet boilie fra RG. Da jeg kun havde almindelige stangholdere med uden bidmeldere, kunne jeg næsten ikke se hugget, fordi linen bare lagde sig langsomt på vandet.

– Jeg tog stangen op og drejede forsigtigt ind, indtil jeg kunne mærke, at der var fisk på. Til at starte med var der ingen fight, men da den så var næsten inde ved fangstnettet begyndte en seriøs fight med mange heftige udløb. Efter 20 minutter kunne jeg lande fisken, og så først da, hvor stor den var. Det er den største fisk jeg nogensinde har fanget, men forhåbentlig ikke den sidste, da der er jo mange rigtigt store græskarper og skælkarper i Krogs Fiskesøer. På turen fandt jeg nu endelig min favoritagn – nemlig RG Fishfeedboilies, der har masser af smag og en super konsistens, som afgiver duften godt under vand. Fisken var lidt over en meter lang, og blev vejet til 13 kilo på en gammel rusten vægt. Dette er dog sandsynligvis en stærkt underdrevet vægt, slutter han. Og her på Fisk & Fri er vi tilbøjelige til at give ham ret.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This