14.5.2012 – NÆSTE MÅNED fejrer Fisk & Fri 30 års jubilæum, og selv om vi er godt tilfreds med det blad, vi producerer, så vil være gerne spørge dig – vores læser – om vi kan gøre det endnu bedre! Som tak for hjælpen deltager du i lodtrækningen om præmier med en samlet værdi på over 6000 kr.

Vores mål er intet mindre end at være blandt Europas allerbedste, flotteste og mest interessande fiskemagasiner. Og vi er godt med, syntes vi selv. Flere af vores skribenter og fotografer er blandt i dygtigste i Europa, og bliver publiceret i flere førende udenlandske magasiner. Vi har fingeren på pulsen, og det er det er ikke så få lystfiskertrends, som for første gang er blevet beskrevet i Fisk & Fri.

Alligevel vil vi gerne forsøge at gøre det endnu bedre, og til det har vi brug for din hjælp. Vi har iværksat en større spørgeskemaundersøgelse, og målet er at afgøre hvilke stofområder der har den største interesse, og hvilken type artikler, der falder bedst i jeres smag. Den viden skal bruges til at gøre bladet endnu mere attraktivt end det er i dag!

Du kan deltage i læseranalysen ved at klikke her – og på forhånd tak for at hjælpe med at gøre bladet endnu bedre!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This