Godt nytår fra Andemanerne!

WWW.FISKOGFRI.DK har nu været online i lidt over et år med et stødt stigende antal daglige brugere. For blot en måned siden lancerede vi undersiden Grejpriser, hvor du kan sammenligne grej og finde de biligeste priser på specifikke produkter. Men vi stopper ikke ved det – allerede fra foråret kan du glæde dig til flere nye spændende tiltag på vores hjemmeside – godt nytår!

– Godt nytår lyder det også fra en af Fisk & Fri´s svenske læsere, specimenfreaken Pontus Wallin, der netop har afsluttet en tur til Indien med nogle herlige dage på Andamanerne. – Fiskeriet var actionfyldt og utrolig varieret med mange forskellige arter på dæk – GT, forskellige groupers og barracudaer. Det udviklede sig til et sindssygt spændende galemandsfiskeri med poppers och stickbaits, hvor vi mistede mindst lige så mange, som vi fik op. Mange gange oplevede vi non-stop action i flere timer, hvor det var som om, at hele havet var fyldt med GT. Vores største fisk var cirka 25 kilo, slutter Pontus sin hilsen på årets sidste dag.

Vil du læse mere om det vildeste GT-fiskeri på Christmas Island, så check det nye nummer her – og køb det i din nærmeste kiosk.

Godt nytår fra Fisk & Fri – vi ses i 2009

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This