Rene Svejstrup (midten) vandt årets aborrekonkurrence med en aborre på 1063 gram. På andenpladsen kom Jan Post (t.v.) med en aborre på 1050 gram, mens Jørgen Skårup (t.h.) kom på trediepladsen med en fisk på 904 gram

8.9.2011 – RANDERS SPORTSFISKERKLUB var igen i år vært for et flot arrangement da aborre.dk kommer her med en beretning om konkurrencens forløb:

– Det var modigt, at modificere konkurrencen med så mange helt nye tiltag. Datoen var flyttet længere frem mod efteråret, hvor aborrefiskeriet er mere stabilt i Randers Fjord. Det kunne så betyde, at der var større risiko for dårligt vejr og mindre deltagerantal. Men da der var både flot vejr og hele 102 deltagere må man konkludere, at lystfiskerne havde taget godt imod alt de nye tiltag. At der var lagt vægt på catch and release havde også stor betydning – ikke mindst for fortsat at bevare en god bestand af store aborrer. Det var vigtigt at forstå, at hvis vi ikke gør noget for at værne om de store aborrer, så vil der uværgligt blive færre store præmiefisk, fortæller Jørgen.

– Fiskeriet var bedst for alle i de to første timer efter solopgang. Det var de lystfiskere, der havde naturlig agn, som rejer og skaller, som havde det bedste fiskeri, og de tre største aborrer blev da også fanget på levende skaller. Slutplaceringen blev fordelt med en fisk på 1063 gram til Rene Svejstrup, der således kom på førstepladsen. På andenpladsen kom Jan Post med en aborre på 1050 gram, mens Jørgen Skårup (undertegnede) kom på trediepladsen med en fisk på 904 gram, slutter Jørgen.

Lystfisk.dk og Randers Jagt & Fiskeri skal have en tak for de fine sponsor præmier.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This