– De sidste mange dages regn har sat gang i fiskene, siger Dennis Rasmussen. – Nattefiskeriet har været godt med fluen blæksprutten, og morgenfiskeriet med små hvide krogfluer har også været fint. Her har flere fisk har været oppe og vende til fotos og genudsætning. Normalt fisker jeg ikke meget med spin, men jeg har altid grejet med, og det viser hver gang, hvor effektivt, det kan være – senest på min sidste tur. Her havde jeg to mistede havørreder på henholdsvis 70-75cm samt en laks omkring 80cm. Jeg landede dog den havørred 65cm, som du kan se ovenfor, så det var alt i alt en god dag! Knæk & bræk, slutter Dennis – alias Mr. Sjøørret.

Har du selv været ud at lufte spinnegrejet, så hører vi meget gerne om dine bedrifter. Send en mail til redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller sms til 30 70 02 36. God weekend.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This