Louise Jensen var på fisketur med sin kæreste Anders Seidling, hvor hun fangede denne flotte gedde.

Specimenfisker Anders Seidling med sin store gedde på 10,5 kilo og 110 centimeter.25.10.10 – ANDERS SEIDLING fra Roskilde havde søndag den 17. oktober taget kæresten, Louise Jensen, med på geddefiskeri på en sjællandsk sø.

Vejret var helt perfekt, der var stille og koldt, og ved ankomst til søen lykkedes det hurtigt med sænkenet at fange nogle skaller og aborrer, der skulle bruges som agn. Med de friske agnfisk klar sejler kæresteparret ud på søen og begynder fiskeriet, og i løbet af de næste par timer fanger de en del mindre gedder op til omkring 5 kilo inden fiskeriet begynder at blive mere sløjt.

De beslutter sig derfor at begynde at dørge med agnene bag båden, og en halv time senere forsvinder det ene flåd pludseligt. Anders giver et kontant modhug, og i den anden ende var der solid modstand! Efter en længere fight kunne Louise nette en stor gedde for Anders, der efter afkrogning og vejning viser sig at veje hele 10,5 kilo fordelt på 110 centimeter!

Efter genudsættelsen af den store gedde fortsatte de fiskeriet i en times tid, hvor de fik en enkelt gedde. I alt fangede de to 7 gedder på en rigtig god dag, hvor Anders havde kæresten med på vandet!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This