Der er efterhånden ret godt gang i geddefangsterne rundt omkring i hele landet, og der fanges fint med fisk på alt fra kunstagn til agnfisk. En af dem, der har haft held med de store, er Adam Snarski:

– Søndag den 22. november 2020 tog min ven og jeg ud for at fiske efter sandart, fortæller han. – Vejret var ret dårligt, og der var en stærk vind hen over søen. Vandtemperaturen var otte grader, og efter to timers intenst fiskeri fangede jeg en 75 cm gedde. Så var vi i gang. Efter at have skiftet fra en wobler til en jig, fik jeg efter 10 minutter et kraftigt hug fra en stor fisk, og efter en heftig kamp kunne jeg lande en smuk gedde på 113 cm, hvilket er min nye rekord på gedde, slutter han.

Har du selv været ude for at udfordre de skarptandede, så send os din historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. Send meget gerne 10-15 linjer, og det optimale er et vandret billede.

 

Nordic Outrdoor Show 2022 Fredericia

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This