Bådene Fyrholm og Sværd fra Spar Lystfiskeri flyttede for nylig deres både til Helsingør for at ligge optimalt i forhold til blandt andet efterårets fladfiskeri. – Især artsfiskeriet har været helt fantastisk, siger Martin Hubert, og der har været flere lidt mere sjældne eller spektakulære arter imellem. Selv fik jeg her den anden dag en knurhane på hele 875 gram, så jeg er godt tilfreds. Ulke og hvillinger er der også ret mange af for tiden.

Fladfiskeriet har været eminent med masser af fine portionsrødspætter med enkelte større eksemplarer ind i mellem. Blandt fangsterne har der også været fint med gode skrubber og isinger. Her den anden dag, hvor jeg var til en konkurrence på Sundet med en svensk båd, fik deltagerne i snit 30-40 rødspætter pr. mand, som dog blev genudsat da det var en catch & release konkurrence.

Der er også virkelig mange makreller. Som noget nyt er der også begyndt at komme fint gang i sildene, og der er nogle virkelig flotte høstsild indimellem. Det er ikke toppet, men der er ingen tvivl om, at efterårets famøse sildefiskeri er lige om hjørnet.

Vores både Øby og Skipper ligger stadig i København ved Kalkbrænderihavnen, hvor det især er et hektisk torskefiskeri, der står på menuen, slutter Martin Hubert.

 

Forshaga Akademin

 

Martin Hubert med fin flotte knurhane. Foto: Erik Svensson

Martin Hubert med sin flotte knurhane. Foto: Erik Svensson

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This