Fisk & Fri’s put and take-redaktør, Casper Larsen, med en fin regnbueørred fra Iglekærsø Put & Take.18.3.2011 – NATTEN TIL TIRSDAG slap den sidste is endeligt sit tag på Iglekærsø Put & Take. Fisk & Fri’s put and take-redaktør, Casper Larsen, var på pletten onsdag den 16. marts efter han havde hørt om godt fiskeri!

– En bekendt havde fisket i søen tirsdag og meldte om masser af hugvillige fisk, så onsdag skulle lykken derfor prøves, beretter Casper. – Fiskeriet skulle vise sig at blive temmelig svært, og de første par timer hvor solen endnu ikke havde fået sig tag på søens kolde vand mærkede vi ingenting.

– Det blev så bedre og bedre i takt med at temperaturen steg. Dagens rette medicin var var PowerBait spundet langsomt ind efter et intermediate bombardaflåd. Denne metode var faktisk det eneste vi havde respons på til trods for vi afprøvede mange forskellige agn, fluer og blink. En blæsende dag sluttede med 10 fisk til undertegnede og 2 til kammeraten, så det var alt i alt ikke så dumt endda, slutter Casper.

Fredag den 18. marts bliver der igen udsat ørreder i Iglekærsø Put & Take.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This