Steen Kirskov med den største karpe på dette sats – et flot eksemplar på 8,1 kilo.

STEEN KIRSKOV her en hel del gange fisket i Hove speciemensø, og har flere gange oplevet et fantastisk fiskeri. Men den sidste tur den 19. september var alligevel noget helt, helt særligt. Fisketuren started ved middagstid.

– Da klokken blev 20.00 havde jeg allerede haft fire karper på land, fire sudere og mistet tre fisk, og da klokken blev 20.30 kørte den ene stang igen, fortæller Steen og fortsætter.

– Denne fisk satte sig, som så mange af de fisk man får på derude, fast i noget grøde, der er ude foran den plads jeg fisker fra. Så det endte med, at jeg måtte sejle ud i båden, og håbe på jeg kunne få fisken fri. Heldigvis lykkedes det, og snart kunne jeg se en flot spejlkarpe i lyset fra min pandelampe. Oppe på land får jeg fisken op på afkrogningsmåtten, og kort tid efter kan jeg veje turens største fisk på 8,1 kilo, beretter Steen og gør satset op.

– Natten forløber nærmest som dagen. Run constant. Hele

Hove gemmer desværre på en del snag på bunden, og et større grødebælte ude foran pladsen, så man mister nogle fisk. Jeg mistede ni fisk, men fik hele 12 karper på land, og oven i det yderligere 4 suder, så samlet set havde jeg kontakt til 25 fisk i tidsrummet 14.00 – 8.00 det kan man vist ikke klage over. Jeg mener faktisk, at det er ny rekord i Hove for flest antal karper på en enkelt overnatning, slutter Steen.

Fra nu og indtil 1. november har alle indsendte fangstrapporter chancen for at blive vinder af Fisk & Fris Kaffe Cup. Vinderen, som kåres på www.fiskogfri.dk den 1. november, får 12 pakker af den nye feinschmecker instant kaffe – Millicano fra Gevalia. De indsendte fisk deltager også i Fisk & Fris øvrige konkurrencer.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This