Der er ikke noget så fedt som at fange sin første fisk på en ny type af fiskeri. Det skulle da lige være at hjælpe andre med at få samme oplevelse:

– Langs åen mødte jeg mange glade og spændte “fellow fishermen” lige inden premieren i lørdags – alle med grejet finpudset og i topform, fortæller Søren Lørup alias Mr. Woodfish. – Man kunne se og mærke, at de havde glædet sig til at komme ud på “deres” spot ved åen. – Åen gør et eller andet ved mig, sagde en ung gut, som jeg mødte et godt stykke oppe i å systemet. Og det er vel faktisk det, der driver os alle!

– Jeg besluttede mig derfor for at hjælpe fyren, som hedder Søren Murer, godt i gang, fortsætter han. – Inden premieren brugte vi derfor mange hyggelige timer sammen ved åen, hvor jeg viste ham de forskellige spots, så han var godt rustet til selv at fange en fisk til premieren. Og minsandten om det så ikke lykkedes på selve premieredagen, hvor den dygtige fisker så fangede sin allerførste havørred fra Odense Å. Han var mega stolt og glad: En ny Odense Å fisker er født! Et stort tillykke til Søren.

Har du også haft en god oplevelse ude ved vandet, så tøv ikke med at kontakte redaktionen på telefon 30 70 02 36 eller jb@fiskogfri.dk

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This