– Jeg er lige kommet hjem fra min første tur til Norge, fortæller Zacharias Durup. – Sammen med min bror, far, farfar og onkel havde vi booket hytte og båd ved campen Storekorsnes, 1 time nord for Alta. Vi fiskede primært efter helleflyndere, og agnede op med småsej, der blev fisket på 15-45 meter vand. Alle mand fangede helleflyndere. Min største flynder var 10 kilo – vejet på bismeren. Vi fangede 18 helleflyndere op til 29,75 kg. En enkelt dag fiskede vi på dybere vand, hvor jeg var så heldig at fange min første målertorsk på 14,1 kilo, som du kan se på billedet ovenfor.

Det er absolut ikke sidste gang, jeg kommer til Norge.

 

Friluftsland

 

Zacharias med sin største helleflynder fra turen.

Zacharias med sin største helleflynder fra turen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This