– Efter flere ture på Møn & Stevns, hvor min kammerat Donald Rosenkilde har været med mig, var det min tur til at besøge hans hjemmebane i Mariager Fjord, fortæller Knud Dalgaard. Donald har haft flere ture i Mariager med stor succes, så jeg var meget spændt på at besøge hans fiskesteder. Med fluestængerne pakket og varm kaffe på kanden, kørte vi mod fjorden, og man skal lede længe efter et så smuk stykke natur.

– Mine forventninger var kæmpestore, da jeg vidste, at han havde fanget en del fisk ugen forinden. Jeg tror vi havde fisket knap 1/2 time, da den første havørred bed på krogen, og derfra blev det til noget af det vildeste fiskeri, jeg længe har oplevet. Vi fik en del under målet, men også mange flotte fisk fra 1.5kg – til flotte 3kg. Det gav bestemt et godt minde, og det varer nok ikke længe, før jeg er i Jylland igen, slutter han.

Ovenfor ser du Donald med en af de største fisk fra turen. Har du selv fanget en flot fisk, så tøv ikke med at sende din beretning og et godt foto til fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This