En popperfisker er født – inden for fem kast fik han denne 18-kilos GT.FISK OG FRI’S gode venner i Tanzania, danskeren Peter Juul og hans kone Gladys, der ejer Kilwa Dreams i Tanzania, har endnu engang sendt os en fangstrapport fra deres hyggelige lodge, der ligger i vandkanten ved det Indiske Ocean.

Den unge dansker Thorbjørn Klem som har besøgt Kilwa i en længere periode, var på sit livs første poppertur nord for den lille ø Mafia Island.

Og sikke en debut, inden for de første fem kast, fik Thorbjørn hug af et mindre eksprestog i form af en 18 kilos Giant Trevally.

Desuden fik Thorbjørn på turen både wahoo, grouper, dorado og king mackrel. Så ingen tvivl om at en ny popperfisker er født.

Peter har fået to nye store 140 HK 4-takter fra Susuki på sin båd, så turen fra Kilwa til de bedste GT-spot på Mafia er reduceret fra 12 timer til omkring 5 timer, hvor der naturligvis fiskes undervejs.

Fisketuren kan kombineres med et ophold i Gladys og Peters anden lille hyggelige lodge, Alonge the River Camp, som ligger på kanten af den mægtige flod Rufiji River.

Her kan man fiske efter tigerfisk og wundumaller, mens flodhestene brøler i vandet, og krokodillerne tager solbad på flodbredden.

Har man fået nok af fiskeri i floden, er der ikke mere end 10 minutters kørsel til Afrikas største dyrepark Selous.

Her lever den største population i Afrika af løver og vildhunde, sammen med bøfler, elefanter, giraffer og et utal af antilopearter i en dyrepark der er på størrelse med Sjælland. Dagens højdepunkt er en picnic i det fri ved kanten af et af de mange vandhuller, med udsigt Afrikas imponerende dyreliv, og til de blå bjerge.

Og uanset hvor ens øje falder, vrimler det med eksotiske dyr og fugle. Vi anbefaler at man under sig selv sådan en oplevelse, det hele kan gøres til fornuftige penge, og flybilletterne har aldrig været billigere til Tanzania.

Gå ind på www.kilwadreams.com og læs mere om dette pragtfulde sted.

Eller skriv eller ring til Peter på tlf. 0025 5784585330 og få strikket din helt egen rejse sammen.

Du kan også læse mere og blive venner med Gladys og Peter på Facebook:

Kilwa Dreams & Alonge the River camp.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This