– Weekenden startede med en kort aftentur fredag men desværre fik jeg ingen fisk, fortæller Mads Brinkløv Kentov. – Der var varslet hård vind – og desværre var det fra en retning, der gør fiskeriet i mit nærområde næsten umuligt på denne årstid. Vandet var kakaofarvet og fyldt med ålegræs. Men Dan Darell og jeg skulle da selvfølgelig give det et forsøg alligevel. Efter en tur ud, både lørdag og søndag uden en fisk, var både humøret og energien ved at være opbrugt, men det er jo dejligt at være ude og så i godt selvskab.

– Jeg kunne ikke forene mig med, at vi havde arbejdet så hårdt på at finde fiskbart vand – uden at have så meget som en enkel kontakt. Men efteråret er bare svært, og fiskene er ikke “sig selv”. Jeg brugte aftenen på at følge med i vinden, og havde set, at en af mine vinterpladser i Køge Bugt muligvis kunne fiskes tidligt mandag morgen. Jeg kunne lige nå det, inden vinden fik drejet rundt, og inden jeg skulle på arbejde.

– Der skulle ikke mere end tre kast til ud over revet, før jeg fik et tungt hug. Fisken tog Sømmet 28 gram fra Westin benhårdt. Efter en god fight kom fisken glidende stille gennem bølgerne og ned i nettet. Havørreden var en flot hanfisk i en super kondition, der var 64 cm.

Hvis du selv har fanget en flot havørred på kysten, så send os et par linjer og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This