Efter flere mislykkede ture lykkedes det endeligt for Jakob Andersen at fange en af de helt store sudere. 4,250 kilo vejede dette studie i skønhed.

23.6.2011 – JAKOB ANDERSEN er en seriøs specimenfisker, der foruden store gedder, sandarter og karper også har et godt tag på hvordan søens rigtig store sudere skal overlistes. Søndag den 5. juni var Jakob taget afsted på endnu en tur efter suderne, og på denne tur lykkedes årets mål om at fange en storsuder på over 4 kilo endeligt.

– For mit vedkommende står suderfiskeriet altid i første række når det gælder medefiskeriet i forsommeren, fortæller Jakob. – I år har heller ikke været nogen undtagelse, så mange tidlige morgenstunder har været afsat til formålet. Jeg havde valgt at satse på et større jysk vand som tidligere har givet mig et par store sudere. Igen i år har det dog været nemmere sagt end gjort, men til sidst efter flere mislykkede sats vendte lykken pludselig, og jeg kunne skyde fangstnettet ind under denne gude smukke storsuder. Hele 4,250 kilo stod vægten stille på, og en sand jubelscene kunne udspille sig, slutter Jakob.

Jakobs klart foretrukne agn til suder er en coktail bestående af majs og maddiker fisket på en størrelse 8 krog. – Denne agn er og bliver sikker når stor suderen skal fanges, tilføjer Jakob.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This