Man kan vist roligt sige, at nytårstorsken blev reddet til den nærmeste omgangskreds, da Jesper Myhre Christensen tog på Nordsøen med sin egen båd i går:

– Jeg var tidligt oppe, og så var det ellers bare afsted ud på Det Gule Rev. Blot 20 mil ude startede jeg fiskeriet med nogle orange gummisprutter og en 400 grams pirk. På første drift var der kontant afregning, og en torsk på 20 kg røg på dækket. Kort efter fulgte en på 22 kilo, men så var det desværre også slut på denne plads!

– Herefter fandt jeg lidt mindre fisk andre steder i området, indtil jeg pludselig fik et mega tungt hug, der viste sig at være en kæmpetorsk på hele 31 kg. For helvede et rev monster!! Vi kiggede herefter videre i området og fiskede lidt traditionelt pirkefiskeri hist og pist uden noget rigtig held i sprøjten. Herefter besøgte vi det sidste sted, inden det gik hjemad, og her kunne vi så lige slutte af med en lange på 7-8 kg plus en torsk på lige knap 19 kg. Alt i alt en super fed dag.

– Så vidt jeg ved er den store torsk på 31,47 kilo og var 140 cm, den største stangfangede torsk på Det Gule Rev siden 1997. Fisken blev fanget i dansk farvand, slutter Jesper, der til daglige arbejder på båden “Yellow Reef”.

Danmarksrekorden for torsk er taget af Arnold Gems i 2014 vejede 35,250 kilo

 

Kizuma line

 

Jesper Myhre Christensen med sin fantastiske 31,47 kilos torsk på 140 centimeter taget på Det Gule Rev i dansk farvand på en pirk.

Jesper Myhre Christensen med sin fantastiske 31,47 kilos torsk på 140 centimeter taget på Det Gule Rev i dansk farvand på en pirk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This