– Forleden ringede min fiskekammerat og bror Matteo Callegaro for at spørge, om ikke vi skulle tage ud til geddesøen, og da det var lang tid siden, at jeg havde været ude på grund af bådproblemer, var jeg fyr og flamme, fortæller Nicolo Marcolongo  alias @made4pikefishing til Fisk og Fri .

– Lige fra om morgenen var det koldt med lige præcis ingen aktivitet, så det meste af dagen forløb uden action. Om eftermiddagen besluttede jeg mig for, at vi skulle prøve et spot, som tidligere havde givet gode fisk, men heller ikke her skete der så meget. Resultatet var at Calle fik mig overtalt til at fiske et nyt sted, og eftersom min egen strategi ikke virkede, var jeg frisk. Og det kom jeg ikke til at fortryde…

– Allerede i første kast fik jeg et massivt hug fra en fisk, der opførte sig fuldstænding som den 130 cm+ gedde, jeg fik sidste år. Storgedden svømmede bare langsomt parallelt med båden – næsten som om, at den ikke havde opdaget, at den sad på krogen.

– Calle og jeg er ret nervøse, for vi vidste bare, at det var en temmelig stor fisk, men vi kunne hverken se den eller presse den så meget som en centimeter nærmere. Med fuldt pres på fisken lykkes det dog efter noget tid at vinde et par meter line, så fisken ændrede retning og kom til overfladen, hvor vi kunne se den enorme fisk for første gang. Da jeg så den, indså jeg, at jeg bare blev nødt til at give den fuldt pres for at få den ind hurtigt. Grejet var heldigvis gearet til at kværne storfisk ind, og et par sekunder efter lå storgedden i nettet.

– Vi vejer normalt ikke vores fisk, men denne her insisterede Calle på skulle vejes, så vi foldede vejemåtten ud og fik den sikkert om bord i båden. Vi kunne næsten ikke tro vores egne øjne, da den lå der – den var gigantisk. Da vægten faldt i hak ved 22 kilo, ville jublen ingen ende tage. Adrenalinen kørte rundt på 1000 omdrejninger, og det blev ikke bedre af, at vi kort efter kunne måle fisken til 134 centimeter…Hvilken fantastisk fisk, slutter Nico, der er med på Team CWC.

 

Tradea brugt fiskegrej

 

Nico Callegaro med sin gigantgedde fra Italien

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This