Tyske Sven Peine er netop kommet hjem fra Norge, hvor han efter at have kørt 2700 kilometer tur/retur sammen med en gruppe på otte venner har fisket i Loppa Havfiske Camp. – På en af fiskedagene var der blikstille, og vi sejlede ud til den mest fantastiske fiskeaften, fortæller han. – Vi lagde ud med at fange nogle agnfisk og skære dem i stykker til agnstrimler, hvorefter vi var klar til at fiske ved 19-tiden.

– Taklet med en 450 grams pirk og baitede krogtafser ovenfor blev sænket ned på 170 meters dybde over 200 meter vand. Pludselig fik jeg et godt hug, og det blev hurtigt klart, at det var en noget større fisk. Til alt held havde jeg mit elektriske hjul på, hvormed det blev knapt så hårdt arbejde at hale den op fra så stor dybde. Efter de første 100 meter gik strømmen dog, og så var det ellers bare med at hjule ind på klassisk vis.

– Ved landingen hjalp min ven Jan Thiede mig, og det tunge hug viste sig at være en enorm rødfisk på 13,1 kilo. Fisken aspirerer til at blive en ny norsk rekord, hvis den godkendes, slutter han.

 

Hvidovres Sport

 

Sven Prine med sin enorme rødfisk der aspirerer til at blive ny norsk rekord.

Sven Peine med sin enorme rødfisk der aspirerer til at blive ny norsk rekord.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This