Her er det Patrick Nimz til venstre og Stefan Seuss til højre med en malle på 104 kilo med en længde på 242 centimeter.20-03-2012 – STEFAN SEUSS fra Tostedt var i midten af februar i Po for at lave en dvd-film om at fange europæiske maller om vinteren. På det tidspunkt var flodbredderne dækket af sne og is og vandtemperaturen var under tre grader. Forståeligt nok, at var Stefan ikke optimist, men det lykkedes kan alligevel at lade maller op til to meter.

Blot to uger senere, var vandtemperaturen skudt op til 10 grader, og det var tydeligt at Stefan Seuss mente, at god malleperiode var ved at begynde. Han var overbevist om, at tiden for til giganterne var nær. Og dog. Agnen blev placeret korrekt, men ikke rørt. Mallerne lå passivt på bunden og den overdrevet hurtige temperaturstigning havde tilsyneladende ødelagt deres appetit.

Men den 7. marts blev floden lidt brunere og vandet steg en anelse. Stefan Seuss, Uli Schuppler og Patrick Nimz reagerede omgående og forsøgte med et nyt sats. To store døde brasener blev placeret tæt ved bredden. Den første aggressive hug kom omkring midnat, og efter en hård kamp fra båden, var Patrick Nimz i stand til at lande en mallen på 104 kilo med en længde på 242 centimeter.

Blot to timer senere var der en bid på den anden stang. Denne gang var det Uli Schupplers tur til at bevise hans evner som mallefisker. Fisken slæbt jollen mere end en kilometer væk fra huglokaliteten, men på land kom den med en vægt på 99 kilo og en længde på 241 centimeter.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This