Daniel Stormly har gennem mange år fisket røven ud af bukserne – og de sidste par år har det især været de helt store gedder, der har fået hans fulde fokus. Dedikationen har været 100 % – og det har ført til en imponerende stribe storgedder fra en række forskellige vande.

Hans benhårde sats gennem lang tid kulminerede lige inden fredningen med fangsten af en både fantastisk og yderst vejfortjent gedde af episke dimensioner:

– Det vildeste er at fisken(e) kommer fra et næsten nyt vand for mig, fortæller Daniel til Fisk & Fri. – Først fik jeg en gedde på 13 kilo+ og blot fem minutter senere kom mosterhugget på min yndlingsagn – en lille 20 cm Rattletrout i farven lemon fra Savage Gear. Jeg har ikke 100 % styr på vægten, da jeg ikke ønskede af forsinke genudsætningen ved at ringe til vejevidner mv. Min 25 kilos Super Samson vægt blev trykket i bund i en stor cradle, der vejer små fem kilo. Jeg rystede som en sindssyg, da vægten skulle holdes højt, mens den relativt lille bærekrog borede sig ned i min tommelfinger…Jeg kan derfor ikke sige andet en, at det er en dansk topfisk, men hvor helt præcist i rækken af storfisk, må forblive et mysterie. Det mest hjernedøde var, at jeg fik fisk på 11 og 15 kilo ugen før i et andet vand, slutter Daniel, som du kan følge på Instagram her.

Et kæmpestort tillykke med kæmpefisken her fra Fisk & Fri. Hvad end den så end vejede helt præcist er mindre vigtigt. En ting er sikkert – den er mere end rigeligt stor til at være PR for stort set samtlige skandinaviske geddefiskere…

 

Grejxperten

– 

 

Den pt gældende rekord for gedde ligger på 22,16 kilo og blev fanget i 2017 af Per Krarup.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This