Lucas Lövgren har indledt 2021 med en fangst, som de fleste kun kan drømme om.

– At starte året så vildt føles bare helt magiskt. Det sidste stykke tid har jeg brugt en del tid på at køre rundt med min snescooter og fiske fra isen på forskellige søer heroppe i Nordsverige. Sidste år tabte jeg en virkelig stor fjeldørred, og det har spøgt i mig lige siden, Her i denne vintersæson havde jeg besluttet mig for at lægge de timer, som skulle til for at fange en fisk, der var lige så stor, som den jeg tabte. Og da sneen kom – så var jeg ellers afsted på min snescooter med alt fiskegrejet på årets første fjeldtur, hvilket gik temmelig godt.

Den store fisk, som du ser på billedet ovenfor, bød på intet mindre end 35 minutters kamp – og efter et par hurtige billeder satte jeg den retur igen. Alene synet af den store fisk, der svømmede retur og stadig så stor ud nede i vandet, satte virkelig pulsen op. Den kæmpestore fjeldørred huggede stenhårdt og tog straks et udløb på omkring 50 meter under isen. Fisken huggede på et klassisk pimpelblink med Attraqua som agn. 

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This