Svenske Kenny Chronhamn fra Team Westin har gjort det temmelig godt på det seneste med en imponerende stribe blanke havørreder fra den svenske kyst som resultatet. Tjen fx denne megafisk, som vi publicerede i sidste uge på fiskogfri.dk

Nu har han gjort det igen – blot med en endnu større fisk:

– Der var perfekt sydvestlig vind og en deljlig varm sol, der varmede helt forårsagtigt, da den perfekte storørred huggede over 2,5 meter vand. Fisken tog en Salty Inline i farven Dull Sunrise stenhårdt, og efter en vild fight, hvor den hoppede en hel del gange 40-50 meter fra land, lykkedes det endelig at lande den flotte fisk, som viste sig at være 81 centimeter og over seks kilo. Storørreden blev fightet på en Westin W8 stang, og pragtfisken blev forsigtigt genudsat efter et par hurtige fotos.

Husk, at alle blanke havørreder taget på Westin kystagn kan deltage i vores store Westin Kyst Cup 2021, som du kan lære mere om lige her. Blandt de lækre præmier er lære kyststænger som fx en W6 i førstepræmie samt en solid håndfuld fede Westin agn. Bare rolig – denne fisk deltager ikke da den er taget af en prostaffer, så du kan roligt skyde dig at tilmelde din fisk!

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

Kenny Chronhamns seneste storfisk var ikke just i dårlige kondition, men den kunne bare ikke modstå den lille Salty Inline gennemløber.

Kenny Chronhamns seneste storfisk var ikke just i dårlige kondition, men den kunne bare ikke modstå den lille Salty Inline gennemløber.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This