Garmin har i dag offentliggjort, at de opgraderer den prisvindende Reactor marine autopilotserie med den nye GHC 50 5-tommers autopilot touchscreen, der er designet til lettere kontrol og læsbarhed. Med et førsteklasses industrielt design og kant-til-kant glasskærm, integreres GHC 50 problemfrit med Garmin multifunktionsskærme (MFD’er).

– Vi er glade for at fortsætte med at forbedre den gennemprøvede Reactor-autopilotserie med et moderne display, der hjælper med at gøre navigationen enkel og problemfri både dag og nat, siger Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg.

– GHC 50 har en lysstærk anti-refleksskærm, hvilket gør konfiguration og styring af autopiloten enkel og problemfri. Som lystfisker vil du drage fordel af den brugervenlige og interaktive brugerflade, der gør det muligt at kontrollere bådens kurs med et enkelt tryk. GHC 50 kommunikerer med ethvert Garmin Reactor autopilotsystem via NMEA 2000, så autopilotens kursdata nemt kan deles med andre enheder. For ekstra bekvemmelighed kan brugere endda styre GHC 50 trådløst ved hjælp af udvalgte Quatix marine-smartwatches, Garmin autopilot fjernbetjeningen eller GRID 20 fjernbetjeningen.

GHC 50 er kompatibel med alle GHP Reactor autopiloter, inklusiv den prisvindende Reactor 40 Hydraulic autopilot med Smartpump v2. Reactor-serien anvender solid-state 9-akset Attitude Heading Reference System (AHRS) teknologi til overlegen kurshold, selv i hårdt vejr, og byder på fleksible installationsmuligheder, der kræver et minimum af opstart og kalibrering. Nye Reactor autopilot bundles og corepacks med GHC 50 inkluderet vil være tilgængelige for alle versioner, der tidligere er solgt med GHC 20.

GHC 50 har en vejledende pris på DKK 6.599. Besøg garmin.com/marine for mere information. Se Garmins autopilotguide for at finde ud af, hvilken autopilot der passer til dig.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This