En D360* i farven sølv med orange ryg overlistede denne flotte 2,91 kilos havørred på Stevns forleden.10-02-2012 – MIT I KULDEN er der trods alt noget at varme sig på. Sidst i januar var Robert T. Munk fra Haslev således at finde langs kyststrækningen ved Stevns. Udstyret med spinnestangen og en gennemløber, gik han ned mod pladserne sammen med sin makker Stig Dybig,. Der var en tre-fire fiskere i forvejen, men hvad gjorde det.

– Jeg begynde fiskeriet med det samme. Jeg havde lige investeret i en D360* gennemløber med orange ryg, og den skulle prøves af. Jeg havde stået i vandet en times tid, da en mand, der var ude og lufte sin hund, spøger om der har været noget. Jeg svarer: Ikke det mindste. Han når så kun lige at vende ryggen til, da hugget falder under et langt spinstop, fortæller Robert og fortsætter.

– En flot blank fisk bryder overfladen. Den springer tre-fire gange. Og 5 minutter senere lander jeg en flot blank havørred på 2,91 kilo med en længde på 64 centimeter, slutter Robert.

Og det kan man da kalde hård valuta for pengene.

    Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This